Consiliul Raional Glodeni are de astăzi un nou conducător! Ion Cojocari este cel mai tânăr președinte de raion din țară

raionul glodeni, consiliul raional glodeni, ion cojocari, ion leuca, tineri democrat, cel mai tanar presedinte
 

Consiliul Raional Glodeni are începând de astăzi un nou președinte. Acest lucru s-a întâmplat după ce fostul președinte, Ion Leucă, a fost ales în calitate de deputat pe circumscripția uninominală numărul 5, din partea Partidului Democrat din Moldova. Noul președinte este consilierul raional, Ion Cojocari, președintele organizației de tineret al PDM din raionul Glodeni.

La încheierea mandatului, Ion Leucă a declarat: ”Am fost și suntem o echipă închegată, capabilă să facă față lucrurilor importante pentru cetățenii raionului Glodeni. Nu-mi asum personal nicio realizare: pe toate le datorez cetățenilor care au crezut în echipa noastră în vara anului 2015, colegilor din cadrul Aparatului Președintelui, Consiliului Raional Glodeni, primarilor. Mulțumesc pentru tot ceea ce am realizat împreună. Mulțumesc și celor care ne-au fost în opoziție – acest fapt ne-a mobilizat la maxim să implementăm lucruri necesare oamenilor cu eforturi și mai mari”.

Tot astăzi Consiliul Raional Glodeni l-a votat în funcția de președinte de raion pe consilierul raional Ion Cojocari, care a devenit cel mai tânăr președinte de raion din Republica Moldova.

După ce a fost votat de majoritatea consilierilor, Ion Cojocari a menționat: ”Mulțumesc colegilor din Consiliul Raional, indiferent de fracțiune, pentru susținerea pe care o consider, în mare parte, cu avans. Prima și singura promisiune pe care o fac – voi incerca să nu vă dezamăgesc, să colaborez cu toți consilierii raionali indiferent de coloratura politică, cu Aparatul președintelui, cu primarii, cu serviciile desconcentrate, cu instituțiile subordonate, pentru a continua faptele bune și a iniția alte lucruri în folosul cetățenilor – ei sunt valoarea raionului, valoarea țării. Iar vârsta mea sper să nu devină o barieră, ci să avem o colaborare eficientă cu colegii mai în vârstă, în slujba cetățenilor raionului Glodeni”.

Ion Cojocari s-a născut la 27 noiembrie 1987 în satul Ustia, raionul Glodeni. Este licențiat, master în drept, până în prezent a activat ca manager al Biroului comercial Glodeni, SA ”FEE-Nord”. Este membru al PDM, președinte al Organizației Teritoriale Glodeni a Organizației de Tineret a PDM, iar din 2015 este consilier raional. Mandatul său de președinte de raion se va încheia, conform legislației în vigoare, odată cu încheierea mandatului Consiliului raional.

Total
0
Shares
Total
0
Share