Consiliul Superior al Procurorilor a prelungit termenul de depunere a dosarelor pentru concursul de inspectori

Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a anunțat prelungirea termenului limită pentru depunerea dosarelor de participare la concursul pentru selectarea inspectorilor în cadrul Inspecției procurorilor. Noul termen este 30 aprilie 2024, inclusiv.

Decizia a fost luată în ședința CSP din 5 aprilie 2024 prin Hotărârea nr.1-100/2024.

Concursul este deschis tuturor actorilor din mediul juridic, inclusiv procurori, judecători, avocați, notari publici, experți judiciari și alții.

Candidații interesați pot consulta Regulamentul privind modul de organizare și desfășurare a concursului pentru selectarea inspectorilor în cadrul Inspecției procurorilor, precum și alte informații relevante pe pagina web a CSP: https://csp.md/.

Dosarele de participare la concurs se pot depune la Aparatul Consiliului Superior al Procurorilor, situat pe adresa: mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 73. Persoanele interesate pot obține informații suplimentare la telefonul: 022-828-523.

CSP încurajează toți actorii din mediul juridic interesați să participe la acest concurs și să contribuie la consolidarea sistemului de integritate și profesionalism în cadrul procuraturii.

Total
0
Shares
Total
0
Share