(Video) Constantin Moscovici: Susțin Partidul Democrat pentru că au făcut ceva în țara asta!

Constantin Moscovici, Susțin Partidul Democrat pentru că au făcut ceva în țara asta, pdm plahotniuc, alegeri moldova 2019, muzica moldova cultura monica babuc, vedete chisinau, carlas dreams pdm, zinaida julea plahotniuc 

Marele muzician al neamului, Constantin Moscovici, a publicat un video pe Facebook în care îndeamnă cetățenii moldoveni să susțină referendumul PDM de reducerea a numărului de deputați în Parlament de la 101 la 61.

“Susțin Partidul Democrat pentru că au făcut ceva în țara asta. Văd cum se schimbă lucrurile, încet-încet, dar se schimbă. Mulți deputați care promit foarte mult, dar cum ajung la putere uită de promisiunile lor. Oameni buni, prea mulți avem în Parlament, persoane care nu fac nimic, acum avem o șansă unică să scăpăm de ei. Pe cei care îi vom alege să le cerem socoteală, dacă nu se isprăvesc să le retragem mandatul. Eu votez pentru referendum, eu votez Pentru Moldova”, a spus Constantin Moscovici – vedeți video mai jos.

Referendumul național va avea loc în aceeași zi cu alegerile parlamentare din 24 februarie. Alegătorii vor primi patru buletine de vot:

  1. pe primul buletin vor vota pentru un partid politic
  2. pe al doilea buletin vor vota pentru un candidat la deputat din raionul / orașul lor
  3. pe al treilea buletin vor vota dacă sunt de acord sau nu cu reducerea numărului de deputați
  4. pe ultimul buletin vor vota da sunt de acord sau nu ca deputații să poată a fi revocați din funcție

Pe parcursul activității sale, Constantin Moscovici (56 de ani) a înregistrat în Moldova și Germania șase compact Discuri cu muzica compozitorilor autohtoni și străini. A întreprins numeroase turnee în România, Rusia, Belarus, Cehia, Polonia, Ungaria, Germania, Grecia, Turcia, Italia, Spania, Franța, Egipt, Japonia, Israel, Liban, Mozambic – dovadă că muzica sa este înalt apreciată în întreaga lume.

Total
0
Shares
Total
0
Share