Politic

Constantin Țuțu îi mulțumește Mariei Ciobanu. Iată pentru ce!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-o postare pe Facebook, deputatul democrat Constantin Țuțu a mulțumit colegei sale din fracțiunea liberal-democrată, Maria Ciobanu pentru grija care i-o poartă și atenția care i-o oferă mereu.

Din păcate, Constantin Țuțu anunță că niciodată nu îi va putea răspunde cu aceeași atenție pentru că nu dispune de timp și nici nu dorește să facă acest lucru pentru că, după cum consideră acesta, nu e cazul. Totodată, deputatul spune că va ține cont de toate recomandările și sfaturile pe care i le oferă deseori Maria Ciobanu.

În concluzie, Constantin Țuțu a scris că și-ar dori și va tinde chiar depunând tot efortul necesar pentru a deveni un deputat la fel de bun precum a fost doamna Ciobanu în calitate de pedagog.

Între cei doi deputați există un mic conflict. În mai multe rânduri, deputatul din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova, Maria Ciobanu venea cu replici și acuzații acide la adresa democratului Constantin Țuțu, replici care de regulă însă rămâneau fără atenție din partea deputatului fracțiunii PDM.

loading...

Comments are closed.