Politic

Construcțiile neautorizate și panourile publicitare ÎN VIZORUL Primarului General al Capitalei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe o rețea de socializare, Primaru General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a scris că a cerut preturilor de sector o inventariere a construcțiilor ilegale dar și a panourilor publicitare de prin capitală.

Ion Ceban spune că a semnat 2 dispoziții și că a solicitat preturilor de sector inventarierea tuturor construcțiilor fără acte permisive. Iar Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare i-a cerut să i-a la evidență panourile publicitare din oraș.

„Măsura are ca scop stoparea construcțiilor neautorizate și evidența dispozitivelor publicitare amplasate fără permisiunea autorităților municipale” susține Ion Ceban.

Edilul Capitalei, susține că astfel vor fi luate decizii și de demolare a construcțiilor ilegale și demontarea panourilor neautorizate.

„După constatarea ilegalității edificiilor nominalizate, ridicate pe terenuri, proprietate publică și a amplasării neautorizate a dispozitivelor de publicitate, s-a pus în sarcina preturilor de sector inițierea procedurilor de demolare a construcțiilor problematice și respectiv, demontarea panourilor instalate fără acordul Primăriei”, conchide Primarul General.

 

 

loading...

Comments are closed.