Alte știri

Controale pe Aeroportul Chișinău și spitalul Toma Ciorbă. Igor Dodon verifică pregătirea instituțiilor, în vederea prevenirii infecției cu COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon a efectuat o vizită de lucru la Aeroportul Internațional Chișinău și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase “Toma Ciorbă” pentru verificarea nivelului de pregătire al instituțiilor față de o eventuală provocare ce ține de infecția cu COVID-19.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Împreună cu ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, a fost inspectatăzona de acces în țară din Aeroportul Internațional Chișinău. Dodon spune că Aeroportul funcționează în regim normal, toți angajații lucrează cu măști și mănuși, iar pasagerii care sosesc, le este măsurată temperatura cu termo-scannerul.

Totodată, șeful statului, împreună cu ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a vizitat Spitalul clinic de boli infecțioase „T. Ciorbă” unde au fost verificate saloanele pregătite pentru primirea eventualilor bolnavi de coronavirus.

La nivelul instituțiilor de profil, s-a decis ca în fiecare spital să fie pregătite saloane separate în caz de internare a bolnavilor. În prezent, în Republica Moldova nu sunt confirmate cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus.

Citește și: Zinaida Greceanîi, în cadrul vizitei în Armenia: „Relațiile dintre Republica Moldova și Armenia au un potențial mare care urmează să fie valorificat în beneficiul locuitorilor celor două țări”

loading...

Comments are closed.