Cooperarea moldo-americană discutată la întrevederea ministrului Aureliu Ciocoi cu Ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck Hogan

Ministrul afacerilor externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck Hogan. Cei doi oficiali au abordat teme de actualitate de pe agenda bilaterală, analizând prioritățile pentru perioada imediat următoare.

Interlocutorii au atestat o bună cooperare în domeniile politic, comercial-economic și s-au referit la procesul de implementare a reformelor pentru consolidarea proceselor democratice din țara noastră. Aureliu Ciocoi și Dereck Hogan au menționat importanța valorificării potențialului Dialogului Strategic între Republica Moldova și SUA, în special prin intermediul activității Grupurilor de lucru comune.

De asemenea, șeful diplomației moldovenești a exprimat aprecieri părții americane pentru asistența valoroasă acordată țării noastre în eforturile Guvernului Republicii Moldova de combatere a răspândirii pandemiei de COVID-19.

Citește și: Aviz pozitiv la Parlament pentru constituirea Comisiei de anchetă privind examinarea dosarului Laundromat

Total
0
Shares
Total
0
Share