Corneliu Furculiță: “Brusc a crescut numărul experților în virusologie, care vin cu diferite sfaturi pentru autorități”

Președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță se arată dezamăgit de fenomenul părerilor pe facebook în contextul situației epidemiologice din țară, transmite Telegraph.md.

Furculiță afirmă că pe timp de pandemia cu coronavirus a crescut brusc numărul experților în virusologie, care vin cu diferite sfaturi pentru autorități.

“Sunt aceeași oameni, care până recent se pricepeau în politologie, arheologie, agricultură, ecologie, securitate, politică externă etc. Zilnic apar consultații pe facebook de la Sturza, Usatîi, Candu, Sandu, Șor despre ce să facă Guvernul în lupta cu COVID-19. Unii dintre ei au fost la guvernare anterior și n-au făcut nici cât e negru sub unghie, ca să pregătească sistemul medical pentru o eventuală pandemie. Dl Sturza, de exemplu, la zecile de milioane de USD pe care-i are (a prosperat după ce a deținut funcția de prim-ministru al Republicii Moldova), ar putea să ajute oamenii din țara noastră, medicii care stau în prima linie a luptei cu coronavirusul, printr-o donație pe conturile deschise de primăria Chișinău. Dle Sturza, găsiți singur contul bancar ori aveți nevoie de ajutor? Haideți, poporul așteaptă să vă împărțiți cu el din ce ați ….înțeles.” afirmă Corneliu Furculiță, într-o postare pe facebook.

Citește și: Un jurnalist critică dur declarațiile ex-ministrului Sănătății, Ala Nemerenco privind personalul medical

Total
0
Shares
Total
0
Share