Externe

Coronavirus: Iată cum e protejat Vladimir Putin ca să nu se îmbolnăvească

Pinterest LinkedIn Tumblr

Kremlinul își ia toate măsurile de precauție atunci când vine vorba de a-l feri pe Vladimir Putin de o eventuală contaminare cu noul tip de coronavirus care face ravagii în China.

Pentru ca președintele rus să nu se  îmbolnăvească, tuturor celor care participă la evenimentele la care merge acesta li se ia temperatura cu ajutorul unei camere termice. Este o măsură de precauție, a confirmat Kremlinul, după ce toți jurnalişti acreditaţi la Preşedinţia rusă s-au trezit că li se ia temperatura, transmite digi24.ro.

Această nouă precauţie a Kremlinului nu este neapărat o surpriză. Anul trecut, preşedintele rus şi-a adus propria cană termică din ceramică la un dineu al G20 la Osaka (Japonia).

De la izbucnirea epidemiei în China, Rusia a înregistrat două cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus. Asta a determinat autoritățile să ia măsuri severe de protecție: au închis granița cu China, au suspendat cursele feroviare dintre cele două țări și au anunțat că îi vor expulza pe toți cetățenii străini infectați.

Președintele Vladimir Putin are 67 de ani.

Citește și: Epidemia a scăpat-o de viol: În China, o femeie a scăpat de violator, amenințându-l cu infecția de coronavirus

loading...

Comments are closed.