Alte știri

CORONAVIRUS // Imaginea tulburătoare care a făcut înconjurul lumii: Corpuri neînsuflețite a decedaților de COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un asistent de la un spital din New York a distribuit o imagine tulburătoare cu trupuri neînsuflețite ale victimelor coronavirusului aliniate într-un camion frigorific, devenit morgă improvizată, în cel mai afectat oraș din Statele Unite.

”Am făcut-o pentru a le arăta oamenilor. Este o imagine a realității înspăimântătoare cu care ne confruntăm și a locului în care unii dintre noi am ajuns deja”, a declarat bărbatul pentru Buzzfeed News, imaginea fiind preluată și de Insider.com.

În imagine pot fi văzute mai multe trupuri neînsuflețite, aliniate într-un camion frigorific, transformat în morgă, potrivit sursei citate.

Bărbatul a dezvăluit că în camion era și trupul unei paciente de 71 de ani, care decedase în noapte respectivă din cauza complicațiilor provocate de coronavirus, și la căpătâiul căreia acesta stătuse.

Numărul deceselor provocate de coronavirus în Statele Unite ar putea ajunge la 200.000, a avertizat duminică cel mai important expert guvernamental în domeniul bolilor infecţioase.

Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase, a estimat într-un interviu acordat CNN că pandemia ar putea provoca între 100.000 şi 200.000 de decese în Statele Unite.

Numărul de decese provocate de coronavirus în SUA a ajuns duminică la 2.300, după ce sâmbătă decesele s-au dublat faţă de nivelul consemnat cu două zile înainte. Statele Unite au înregistrat până acum peste 130.000 de cazuri de COVID-19, boala provocată de virus, numărul fiind cel mai mare din lume.

Citește și: Angelina Jolie a donat 1 milion de dolari pentru alimentația copiilor afectați de coronavirus

loading...

Comments are closed.