Coșmarul unei femei din România: Zece ore a fost violată de iubitul ei și prietenul acestuia

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv de Judecătoria Sebeş, pentru 30 de zile, după ce au violat o femeie de 49 de ani, au ameninţat-o cu moartea şi au bătut-o, iar apoi nu au lăsat-o să plece din locuinţă, scrie Observatornews.ro

Cei doi s-au întâlnit în urmă cu două luni în aeroport, în București și de atunci au legat o prietenie, fără ca femeia de 49 de ani să aibă vreo suspiciune. Revenise în România din Spania, unde ani de zile a avut grijă de o bătrână.

După experienţa traumatizantă prin care a trecut, femeia mărturisește că a fost extrem de naivă și că bărbatul a profitat de faptul că ea rămăsese fără bani şi, fără rude care s-o susţină şi fără prieteni, nu ştia încotro s-o ia. Ajunsă la Alba, s-a trezit sechestrată şi bătută de cel care a ademenit-o în casa lui și de un amic.

„Eu cred că ăștia doi au fost vorbiți când au lucrat împreună și au început cu vorbe vulgare, mi-a dat cu pumnul cu capul și mi-a fracturat un pic nasul și de acolo a început calvarul meu. Eu am încercat să plec, dar nu m-a lăsat”, spune victima.

Au urmat ore de chin, în care iubitul femeii și prietenul acestuia au violat-o și au ținut-o captivă într-o cameră, sub amenințarea cuțitului. Abia după aproape zece ore, profitând de faptul că agresorii erau ameţiţi de băutură, victima a reușit să fugă din casă și a cerut ajutorul poliției.

Victimă: „Toate femeile din lume să știe să nu aibă încredere, dar eu nevoia și amărăciunea…am văzut că e un băiat liniștit la început.”

Cei doi suspecți, ambii recidiviști, au fost arestați preventiv pe o perioadă de 30 de zile și sunt cercetați pentru viol, lovire, dar și lipsire de libertate.

Total
0
Shares
Total
0
Share