Alte știri

COVID-19 a provocat încă șase decese în Republica Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alte 307 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 13 în Transnistria. Din numărul total de cazuri, 3 cazuri sunt de import (Germania-2, Federația Rusă-1), transmite Telegraph.md

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 22105 cazuri.

Totodată informăm despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 714: Bărbat de 66 ani, din Transnistria. Internat la data de 3 iulie, la Spitalul din Transnistria. Comorbidități: insuficiență cardiacă, diabet zaharat, obezitate.

Deces 715: Bărbat de 69ani, din raionul Anenii-Noi. Internat la data de 16 iulie, la Spitalul Raional Anenii-Noi. Comorbidități: cardiopaie hipertensivă, ischemică, diabet zaharat, hipertensiune arterială gr. III.

Deces 716: Femeie de 68 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 19 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă și dismetabolică, obezitate.

Deces 717: Bărbat de 58 ani, din raionul Taraclia. Transferat, la data de 26 iunie, de la Spitalul Raional Taraclia, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: insuficiență renală, pncreatită cronică.

Deces 718: Femeie de 71 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 21 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială gr. II.

Deces 719: Bărbat de 51 ani, din raionul Călărași. Internat la data de 9 iulie, la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită cronică, cord cronic hipertensiv subcompensat.

loading...

Comments are closed.