Alte știri

COVID-19 // Primăria municipiului Cahul a fost plasată în carantină

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria municipiului Cahul a fost plasată în carantină, după ce câțiva angajați au fost depistați pozitiv la COVID-19. Astfel, instituția își suspendă temporar programul de lucru cu publicul, transmite Telegraph.md, cu referire la Jurnal.md

Instituția anunță că angajații vor continua să muncească de la domiciliu.

„ Dragi cahuleni, Primăria municipiului Cahul, vă anunță că în legătură cu constatarea unor cazuri de infectare cu COVID-19 în rândul angajaților instituției, își suspendă temporar programul de lucru cu publicul, iar angajații Primăriei, pe perioada autoizolării, urmând a-și desfășura activitatea de la domiciliu. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim sănătate tuturor. Petițiile dvs pot fi expediate la adresa electronică: primariacahul@gmail.com”, se precizează în mesajul emis pe pagna de Facebook a instituției.

Precizăm că până astăzi au fost confirmate 18 666 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1293 în Transnistria. În total, 12 188 de persoane au fost tratate de COVID-19.

În ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău, au fost internate 68 persoane cu suspecție la COVID-19. Pentru 627 de persoane infectarea cu virusul covid-19 a fost fatală.

Citește și: VIDEO // În satul Ghioltosu, raionul Cantemir a fost construit un nou dig de protecție

loading...

Comments are closed.