Social

Crimă INCREDIBILĂ la Vulcanești! După ce au omorât un vechi prieten, doi soți au aruncat trupul neînsuflețit drept mâncare câinilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Polițiștii au reținut o pereche care este bănuită de omor a unui bărbat de 48 de ani din satul Etulia, raionul Vulcănești.

În satul Ștefăneși din raionul Florești a fost reținut un cuplu, ambii având câte 54 de ani. Aceștia sunt bănuiți de un omor crud.

Crima a avut loc la data de 16 februarie în raionul Vulcănești. Un bărbat de 48 de ani din satul Etulia a venit la prietenii săi în satul Cișmicoi. Între ei a izbucnit un conflict. Soțul și soția au omorât în bătăi oaspetele. L-au lovit cu pumnii, picioarele și alte lucruri pe care le aveau la îndemână. La întrebarea ce au făcut cu trupul neînsuflețit, fără să stea mult pe gânduri, aceștia au spus că l-au aruncat în curte câinilor.

Trupul mutilat a fost găsit de către localnici care au și anunțat poliția. Aceștia din urmă au reușit să identifice identitatea victimei, dar și posibilii ucigași.

Expertiza a arătat că moartea omului a venit în urma loviturilor numeroase. Perechea de criminali a încercat să se ascundă dar a fost reținută în localitatea Ștefănești din raionul Florești. A fost deschis un dosar penal, iar aceștia se află în izolator.

loading...

Comments are closed.