Alte știri

Crimă la Drochia. Bărbat și-a găsit fratele înjunghiat într-un apartament

Pinterest LinkedIn Tumblr

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge în apartament. Descoperirea macabră a avut loc astăzi, în jurul orei 12:00, în oașul Drochia.

Medicii-legiști veniți la fața locului, au depistat pe suprafața cadavrului mai multe urme de moarte violentă, caracteristice plăgilor provocate cu un cuțit.

Eugenia Molceanov, ofițerul de presă al IP Drochia, a declarat pentru Deschide.md că trupul neînsuflețit la bărbatului a fost găsit de fratele său care a și alertat poliția. Victima are 41 de ani, dar nu 43 de ani cum se stabilise preliminar.

„Cadavrul bărbatului zăcea pe podea în bucătărie și avea semne de moarte violentă. La moment se întreprind măsuri de investigații și acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și a făptașului.Pe caz a fost pornită cauză penală conform art.145 „Omor” din Codul penal al R.Moldova”, a precizat Molceanov.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a murit bărbatul.

Amintim că în ultimele două zile, în R.Moldova, au avut loc patru crime, dintre care două au fost înregistrate în Chișinău și au fost comise cu cuțitul de persoane aflate în stare de ebrietate.

Totodată, este de menționat că în aceeași perioadă au avut loc două tentative de omor cu cuțitul la Bălși, dar și la Băcioi unde un tată și-a înjunghiat feciorul.

 

 

 

loading...

Comments are closed.