Crimă: O femeie găsită vinovată de instanță că și-a ucis fostul iubit, iar apoi l-a gătit cu orez!

Crimă in mexic, O femeie găsită vinovată de instanță că și-a ucis fostul iubit și apoi l-a gătit cu orez, codul penal, politia moldova, agresivitate, si-a inselat sotia ce a urmat 

O femeie a fost găsită vinovată de instanță că l-a ucis pe fostul ei iubit și l-a gătit cu orez. Criminala, a cărei identitate n-a fost dezvăluită, a fost timp de șapte ani iubita celui pe care l-a ucis cu bestialitate, transmite poliția.

Când bărbatul a decis s-o părăsească pe iubita sa, și a anunțat-o că se va însura cu alta, femeia l-a ucis. Apoi a gătit apoi un fel tradițional de mâncare, denumit machboos, cu mult orez și cu carne. Totul s-a petrecut într-un oraș din Mexic.
 
Carnea pe care a folosit-o în orez a fost cea a fostului iubit, a constat poliția. Mâncarea le-a oferit-o unor muncitori, care au realizat că e ceva în neregulă. Fratele victimei a descoperit un dinte în blenderul femeii. După analize amănunțite s-a constatat că era vorba de un dinte al victimei.
 
Femeia a fost acuzată de crimă. Ea a negat inițial, dar apoi a recunoscut fapta. Și a motivat că a fost un moment de nebunie. Iubita răzbunătoare urmează să fie judecată și să-și afle pedeapsa.
Total
0
Shares
Total
0
Share