Politic

Cristian Rizea a stabilit simbolul electoral al viitorului partid naționalist-european: “Cu el vom lua capul judecătorilor și procurorilor corupți”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cristian Rizea a oferit detalii la „Spovedania lui Rizea” despre partidul pe care intenționează să-l înființeze. Potrivit politicianului, formațiunea politică va fi finanțată de cetățenii de rând. Totodată, toate deciziile politice vor fi luate în cadrul echipei și după consultarea tuturor membrilor, scrie portalul televiziunii on-line Realitatea din Moldova.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„În premieră veți avea un partid finanțat din surse transparente. Fără interese ascunse. Depinde de noi în ce măsură ne vom implica și vom susține partidul. Toate deciziile le vom lua împreună. Toți cei care vor completa formularul de aderare la partid, pe care îl vom publica în curând pe pagina www.realitateadinmoldova.md, vor deveni membri fondatori ai partidului. Aștept de la voi sugestii pentru denumirea partidului”.

Cristian Rizea a dat asigurări că noul partid politic va promova bunele relații cu toate statele, însă nu va cădea în genunchi în fața nimănui.

„Acest partid va fi al vostru, doar al moldovenilor. Este un partid naționalist, care nu va sta în genunchi în fata nimănui, indiferent că e vorba de Rusia, România sau UE. Ne vom ridica singuri din genunchi și vom duce țara înainte. Vor plăti toți golanii, toți judecătorii și procurorii corupți pentru pentru ce v-au făcut. Iar semnul electoral va fi buzduganul lui Ștefan cel Mare. Cu buzduganul le vom lua capul atunci când vom ajunge la putere”.

loading...

Comments are closed.