Alte știri

Cristiano Ronaldo, implicat într-un SCANDAL de proporții. Firma starului de la Juventus este investigată pentru fraudă

Pinterest LinkedIn Tumblr

O companie a lui Cristiano Ronaldo are mari probleme. Asta după ce fratele starului de la Juventus, Hugo Dinarte Aveiro, este investigat pentru fraudă, transmite Telegraph.md, cu referire la Jurnal.md

Firma deținută de Ronaldo îl are ca manager pe fratele acestuia, care ar fi vândut ilegal niște tricouri produse în ediție limitată. Mai exact, tricourile au fost contractate de o firmă din Torino, iar fratele lui Ronaldo era cel responsabil de comandarea tricourilor, care urmau să îi aducă un profit de 500.000 de euro.

Firma lui Ronaldo a livrat tricourile, deși producția lor nu fusese aprobată, așa că a cerut firmei din Torino să le returneze pentru a fi distruse. Ca să le primească înapoi, firma lui Ronaldo urma să plătească 4 euro bucata.

Cu toate acestea. Firma din Torino a refuzat să le returneze și a susținut că le-a văzut deja puse la vânzare în muzeul lui Cristiano Ronaldo, la un preț de 40 de euro bucata.

Procurorii antifraudă au deschis un dosar în care investighează dacă nu cumva fratele lui Ronaldo, Hugo Dinarte Aveiro, ar fi produs tricouri contrafăcute, despre care se spune că ar fi copii ale unui produs făcut de Adidas.

În plus, publicația italiană Torino Corriere susține că există și un conflict juridic între firma lui Cristiano Ronaldo și clubul său, Juventus, privind drptul de a folosi marca lui Cristiano.

IMAGINI FEERICE // VIDEO: Coloane de lumină au împânzit cerul din orașul Tiumen. Cum are loc acest fenomen

loading...

Comments are closed.