Cristina Gherasimov s-a întâlnit cu membrii unor Comisii din Senatul Republicii Cehe

 

Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov s-a întâlnit cu membrii Comisiei pentru afaceri cu Uniunea Europeană și ai Comisiei pentru Economie, agricultură și transport din cadrul Senatului Republicii Cehe, care efectuează o vizită de lucru la Chișinău.

Oficialii au discutat despre parcursul european al țării noastre, prioritățile setate de Guvern pentru a respecta calendarul angajamentelor asumate ca țară candidată la UE și despre necesitățile instituționale, apărute în contextul procesului de preaderare.

De asemenea, Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a mulțumit președinților celor două comisii – Vladislav Vilimec și Lumir Aschenbrenner, dar și tuturor legislatorilor cehi pentru sprijinul solidar și constant în materie de democratizare a Republicii Moldova, de consolidare a instituțiilor și pentru realizarea aspirațiilor europene.

„Suntem hotărâți să muncim în continuare pentru a parcurge acest drum cât de repede posibil, dar mai ales să o facem într-un mod eficient și profesionist, cu beneficii maxime pentru cetățeni și țară”, a spus Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov.

Total
0
Shares
Total
0
Share