Critică dură în adresa PAS din partea unui deputat PPDA: “Se înțeleg mai ușor cu alde Candu, Serioja Sîrbu și vreo câțiva de la PD”

Membrii PPDA critică dur relațiile colegilor lor din PAS cu grupul PRO MOLDOVA, reprezentat de ex-democrații din anturajul lui Vlad Plahotniuc.

Astfel, deputatul PPDA Inga Grigoriu a evidențiat, într-un comentariu pe Facebook, cooperarea perfectă între influencerii PAS şi ai Pro Moldova.

„Din câte se înțelege, mai ales prin influencerii lor, le este mai lesne să se înțeleagă cu alde Candu, Seriojca Sîrbu și vreo câțiva de la PD”, a scris Inga Grigoriu.

Opinia Ingăi Grigoriu este susținută şi de alţi internauți, simpatizanți ai Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr. Aceștia consideră că PAS este o formațiune în care domină dictatura, iar acest lucru a împiedicat cooperarea cu PPDA.

„În PAS se simte dictatura politică, asta s-a observat după alegerile din Hânceşti!”, a scris Raisa Popescu. Aceasta este susținută şi de internauta Lilia: „Cred că nu au învăţat lecţia cu alegerile de la Hânceşti… Doi se bat şi câștigă al treilea”

Citește și: DOC // Renato Usatîi cercetat penal în Rusia pentru spălare de bani prin schema „Laundromat”, ar putea fi dat în căutare internațională

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share