Politic

Cu scuze „peste noapte”. Deputatul PAS, Alex Trubca recunoaște că a greșit: Nicio secundă nu am avut intenția de-a jigni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul PAS, Alex Trubca, și-a revăzut poziția față de situația creată în timpul ședinței Comisiei parlamentare mediu și dezvoltare regională, din 7 februarie curent, unde a avut o reacție necorespunzătoare în raport cu Avocata Poporului pentru drepturile copilului, Maia Bănărescu, și activiștii de mediu, Alecu Reniță și Lilia Curchi. Astăzi, 9 februarie, acesta a venit cu scuzele de rigoare, deși ieri a ezitat să facă acest lucru, informează Realitatea.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Trubca afirmă că „regretă situația creată”, iar în realitate nu a avut intenția de a ofensa sau amenința pe cineva anume, deși exact asta a și făcut la 7 februarie.

„Regret situația creată. Exprimarea mai puțin diplomatică a dus la înțelegerea greșită a sensului cuvintelor mele. Nicio secundă nu am avut intenția de a jigni, dar mite amenința pe cineva. În cazul în care cineva din cei prezenți în cadrul ședinței sau care au urmărit înregistrarea s-au simțit jigniți de expresiile mai puțin reușite, îmi cer scuze”, se arată într-un mesaj publicat în această dimineață de parlamentar pe pagina sa de Facebook.

Totuși, deputatul insistă pe ideea sa exprimată în acea ședință și anume „de a evalua eficiența utilizării resurselor publice alocate pentru protecția mediului”.

„Reiterez sensul celor formulate în cadrul ședinței. Este imperios de făcut o evaluare a eficienței utilizării resurselor publice alocate pentru protecția mediului și de asigurat o direcționare eficientă a banilor publici întru soluționarea problemelor de mediu”, finisează Alex Trubca postare.

Amintim că, deputatul a venit cu unele amenințări către reprezentanții unor ONG-uri de mediu, care au participat la ședința Comisiei parlamentare din 7 februarie, unde s-a dezbătut subiectul incinerării anvelopelor, Trubca fiind nemulțumit că persoanele date nu împărtășesc această idee. De asemenea, deputatul a avut un comportament grosolan față și de Avocata Poporului pentru drepturile copilului Maia Bănărescu.

loading...

Comments are closed.