Alte știri

Cum arată logo-ul noului post TV al jurnalistei Elena Levițkaia-Pahomova, care a obținut astăzi licența de emisie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnalista NTV Elena Levițkaia-Pahomova intenționează să lanseze un nou post de televiziune – 3,14 TV. Consiliul Audiovizualului (CA) i-a acordat licența de emisie pe un termen de nouă ani, în cadrul ședinței din 23 septembrie. Programele postului urmează să fie difuzate prin rețelele distribuitorilor de servicii în format de știri, scrie media-azi.md

3,14 TV aparține companiei Constanta Media, înregistrată pe 2 august 2021. Directoarea întreprinderii este Elena Levițkaia-Pahomova. Tot ea este și președinta Asociației Obștești Media Content, fondatoarea firmei Constanta Media. AO Media Content a fost înregistrată cu o lună mai devreme, pe 8 iulie. În cadrul ședinței CA, jurnalista a menționat că fondatorii postului „sunt profesioniști din mass-media cu experiență de 10-20 de ani”. „Vrem să fie puțină stabilitate pe piață noastră…”, a mai spus ea.

Pahomova a precizat că redacția va veni cu „o altă abordare” și o să trateze mai profund subiectele discutate: „Vrem să aducem alți oameni pe ecrane, oameni profesioniști și experți din diferite domenii: economie, politologie, cultură”. Jurnalista a spus că furnizorul de servicii media va avea produs autohton în proporție de 80% în limba română și „aproape toate” emisiunile vor fi de autor.

„Voi susține acest proiect pentru că și doamna Pahomova, în discursul dumneaei, a vorbit despre limba română și că toate emisiunile vor fi în limba română, ceea ce confirmă și documentele care au fost prezentate la eliberarea acestei licențe de emisie”, și-a argumentat opinia membra CA Lidia Viziru. Colegii săi au susținut-o unanim.

Logo PI TV
loading...

Comments are closed.