Alte știri

Cum arăta Viorica Dăncilă după Revoluţie. Fotografia rară dezvăluită de fostul premier

Pinterest LinkedIn Tumblr

Viorica Dăncilă a dat publicităţii o fotografie din 1990 cu ea alături de soţul şi fiul său. Fostul premeir a povestit că momentul în care l-a înfiat pe Victor i-a schimbat viaţa.

Viorica Dăncilă a povestit că deşi nu avea o situaţie financizară formidabilă, imediat după revoluţie a adoptat un copil:

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„După ce l-am înfiat pe Victor, cu foarte multe insistenţe, ni s-a schimbat viaţa. Am avut un ţel. Când era greu, trebuia să depăşim pentru că era Victor. El a devenit răsfăţatul familiei. La început n-au înţeles, eram în 1990. Victor e născut pe 1 ianuarie 1990 şi erau condiţiile puţin mai grele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere atunci”, a declarat Dăncilă pentru Antena 3.

Viorica Dăncilă a suprins de-a lungul timpului publicul larg cu apariţiile în materie de modă şi coafură. Dar care a fost evoluţia ei în ultimii 10 ani de când a captat atenţia presei?

Încă din 2009, când Viorica Dăncilă a început să apară în presa românească după ce a devenit membru al  Parlamentului European, a surprins printr-un lookul neaşteptat, „voluminos”.

Însă, de-a lungul timpului, fostul premier al României a experimentat mai multe look-uri, de la părul purtat desfăcut, drept sau tapat – voluminos, la cocul actual care a „consacrat-o”.

Unele persoane au observat o îmbunătăţire substanţială a imaginii fostului premierului după ce Dăncilă a fost propulasată în prima linie a vieţii politice de către fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea.

loading...

Comments are closed.