Politic

Cum explică PSRM faptul că Ștefan Gațcan a revenit în Parlament fără a sta în autoizolare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul PSRM, Vladimir Odnostalco spune că Ștefan Gațcan a fost în deplasare, astfel alesul poporului explică prezența acestuia în sala plenului la o zi după revenirea din România. Odnostalco a răspuns la postarea fostei deputate PCRM, Elena Bodnarenco, care a întrebat dacă a fost eliminată obligativitatea de a sta în izolare pentru 14 zile pentru cetățenii reveni de peste hotarele țării, transmite Telegraph.md, cu referire la TV8.md

„A fost într-o deplasare. Izolarea nu este necesară. În România a fost Năstase, în Cehia – Cebotari”, a scris Odnostalco.

Ștefan Gațcan a fost prezent la ședința de azi a Parlamentului. Acesta a publicat și un mesaj pe pagina sa de Facebook, unde spun că deși a decis anterior să plece din politică, și-ar fi schimbat planurile după ce ar fi înțeles că retragerea sa e folosită pentru blocarea activității Legislativului. Gațcan a mai spus că rămâne deputat PSRM.

Ștefan Gațcan a devenit deputat în luna martie a acestui an, fiind ales pe circumscripția uninominală Hâncești. Marți, 1 iulie, acesta a anunțat că părăsește fracțiunea PSRM și aderă la „Pro Moldova”. Miercuri, 2 iulie, însă, acesta și-a depus mandatul, despre acest lucru anunțând Corneliu Furculiță, un fost coleg socialist.

Citește și: Deputat socialist: Îmi pare rău că în parlament există atît de mulți avocați ai grupului oligarhic

loading...

Comments are closed.