Editoriale

Cum faci Social Media în Moldova? Află ce vor să îți spună companiile locale despre crearea conținutului viral și  implementarea corectă a metodelor de promovare online.

Pinterest LinkedIn Tumblr

Stai să ghicesc: ești în online, cauți metode noi de promovare, ești în pană de idei și tot ce ai experimentat până acum nu mai funcționează la fel?

Vrei să știi cum să creezi conținut viral? Ce înseamnă să „oferi valoare” oamenilor? Care sunt și cum implementezi corect cele mai bune metode de promovare online?

Indiferent dacă cauți în Google „metode de promovare online”, „idei de marketing”, „strategii de marketing” sau alte cuvinte similare, majoritatea rezultatelor sunt cel puțin dezamăgitoare. Adevărul este că majoritatea conținutului legat de marketing și antreprenoriat este superficial, scris de oameni fără experiență în domeniu sau reprezintă doar niște idei puse la un loc, fără a fi trecute prin filtrul propriu.

De aceea, te invit la evenimentul Forțele Contentului din 28 ianuarie, unde vei avea doar informație utilă și concretă de la oameni de afaceri de top pe piața locală, care îți vor împărtăși experiența sa în promovarea afacerilor online.

Cine îți va vorbi din scenă?

Adriana Arnaut, fondatoarea CreativeAd – Copywriting & Content Writing în Moldova: „20 de Tehnici și Secrete în formularea postărilor pe Social Media”;

Alexandru Lebedev, fondatorul site-ului de știri diez: „Structura unui Articol Advertorial Eficient”;

Dragos Guja, Manager pe Marketing și Vânzări la Kreyon cu invitatul lui special Ion Savin: „Cum produci Foto și Video Content Calitativ pentru Afacerea ta?”;

Anton Pahotin, CEO la GoSocial și Secret Santa Moldova, Fondator la Pahotin Show, Типичная Молдова și Moldova Mea: „Ce au în comun cele Top 20 postări virale din Republica Moldova?”;

Ion Botnaru, Director Marketing la Darwin.md, împreună cu echipa vor prezenta: „Top 10 concluzii și lifehack-uri din promovarea prin conținut în 2017”.

Dacă vrei să înțelegi gândirea din spatele folosirii produsului în marketing, cum poți găsi astfel de idei pentru promovarea afacerii tale, vino cu noi! Intră în forță cu alți 250 de participanți și trăiește la superlativ sentimentul de apartenență într-un grup de colegi cu valori identice. Accesează acest link și asigură-ți un loc la eveniment.

Ne vedem acolo!

 

loading...

Comments are closed.