Alte știri

Cum îți prinzi partenerul: 5 semne că te înșeală fără să îți dai seama!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dacă simți că relația ta nu mai merge la fel de bine ca înainte, atunci s-ar putea să afli cu stupoare că ai fost înșelat de către partenerul tău. Care sunt semnele care arată infidelitatea iubitului sau iubitei și ce detalii dau totul de gol?

Primul și cel mai important semn că partenerul te înșeală este acela că brusc, partenerul tău începe să nu mai fie atât de atent la tine și la relația voastră. Începe să se plictisească tot mai des, nu mai are răbdare să facă lucrurile obișnuite dni viața de zi cu zi, se enervează mult mai ușor și mai repede și parcă niciodată nu este complet atent atunci când îi vorbești. Acestea ar fi primele semne ce arată că partenerul tău te înșeală.
 
În al doilea rând, un semn că partenerul tău te înșeală este faptul că relația voastră din pat s-a schimbat brusc. Fie nu vă mai înțelegeți, fie începeți să vreți lucruri diferite.
 
De asemenea, un semn că partenerul tău te înșeală este acela că începe să evite momentele intime cu tine.
 
Un alt semn ce arată partenerul te-a înșelat este atunci când începe să vorbească tot mai puțin cu tine și stă tot mai mult pe telefonul mobil sau la calculator. De asemenea, o persoană care înșeală are tendința de a invoca tot felul de scuze, precum statul peste program la birou sau ieșitul în oraș doar cu anumiți prieteni.
 
Folosește alte parfumuri, este mai atent la modul în care arată, apare cochetăria și atenția la detalii ce țin de aspectul fizic.
 
Urmărește semnele de mai sus ca să afli dacă partenerul tău te înșeală!
loading...

Comments are closed.