Cum justifică Maria Ciobanu negocierile PAS și DA cu PSRM, chiar dacă au jurat că nu vor coopera cu socialiștii!

maria ciobanu, deputati pldm, ciobanu nisporeni, circumscriptia nisporeni, pdm nisporeni, caritate plahotniuc, plahotniuc nisporeni, edelweis caritate, edelweis plahotniuc, edelweis nisporeni, edelweis batrani

Deputatul binomului PAS-PPDA Maria Ciobanu încearcă să justifice, pe Facebook, negocierile blocului politic ACUM cu exponenții PSRM, deși, anterior, a semnat un angajament că nu va coopera în Parlament cu aceștia, scrie Moldova24. 

„Decizia de a da curs invitației fracțiunii parlamentare PSRM la o discuție în incinta Parlamentului este una corectă, asumată. Așa se procedează în toate parlamentele. Nu Blocul electoral ACUM DA/PAS se face pasibil de ceea ce au trimis cetățenii în Legislativ”, a scris Maria Ciobanu, pe Facebook.
 
Amintim că în angajamentul semnat cu trei zile înainte de scrutinul din 24 februarie, viitorii aleși ai PAS și PPDA jurau că vor depune mandatele de deputat dacă vor intra în coaliții formale sau informale cu Partidul Democrat, Partidul Socialiștilor, Partidul Șor.
 
„Mă angajez în fața poporului Republicii Moldova să nu particip la crearea unei coaliții formale sau informale cu Partidul Democrat, Partidul Socialiștilor, Partidul Șor, Partidul Nostru și alte formațiuni prooligarhice și antieuropene în caz dacă acestea intră în Parlament”, se conținea în angajamentul semnat în data de 21 februarie.
Vicepreședintele PAS către PSRM, mihai popusoi NU suntem gata să partajăm ceva, iob ceban slusari, nastase dodon maia sandu, 
Total
0
Shares
Total
0
Share