Cum să cucerești un bărbat: 5 metode eficiente

Cum să cucerești un bărbat, 5 metode eficiente, psihologie, femei sexy 

Psihologii afirmă că femeia se poate folosi de anumite șiretlicuri pentru a interesa un individ de sex opus. Iată 5 metode eficiente cum să cucerești un bărbat frumos și inteligent:

1. Zâmbește. Această recomandare are într-adevăr efect. Bărbații întotdeauna vor prefera femeile zâmbitoare în locul celor stresate. Printre toate fețele triste din jur, o femeie zâmbitoare va fi asemeni unei raze de lumină în întuneric.

2. Nu îți ascunde talentele. Dacă știi să pictezi sau scrii poezii, dacă dansezi bine sau cânți, crează situații în care să poți să îți afișezi talentele în fața unui bărbat. Psihologii afirmă că persoanele creative trezesc întotdeauna curiozitatea.

3. Cere ajutor într-o situație când știi că bărbatul va fi competent să îl ofere. De exemplu, roagă-l să șteargă un virus din calculator sau să îți repare ștergătoarele de parbriz. Nu uita să-i mulțumești, pentru ca acesta să se simtă apreciat.

4. Gătește-i sau servește-l cu ceva gustos. Cel mai bine ar fi să ieșiți să luați prânzul sau cina împreună. Cercetările demonstrează că în acest mod vei crea o atmosferă de intimitate și vei diminua distanța fizică și spirituală.

5. Vorbește cât mai mult despre el. Fără însă a fi prea insistentă, întreabă-l despre viața lui. Ocazional, împarte-te și tu cu emoțiile și impresiile tale referitor la cele spuse de el.

În acest mod vei arăta că nu ești indiferentă, iar el va tinde să aibă încredere în tine. Secretul frumuseții feminine nu constă într-un machiaj frumos sau în abilitatea de a merge pe toc înalt, ci în capacitatea de a deveni o inspirație pentru persoana iubită.

un editorial de Maria Moldovan

Total
0
Shares
Total
0
Share