Alte știri

Cum se simte Angela Merkel după ce a fost surprinsă tremurând incontrolabil

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cancelarul german Angela Merkel a dat asigurări miercuri că se simte foarte bine, la o zi după o criză de tremurat în timpul unei ceremonii oficiale. “Sunt foarte bine”, a spus şefa guvernului de la Berlin în timpul unei discuţii cu tinerii.

Marţi, Angela Merkel, care va împlini 65 de ani luna viitoare, a fost surprinsă tremurând incontrolabil în timpul unei ceremonii oficiale cu noul preşedinte ucrainean, Volodimir Zelinski (video mai jos). “Am băut cel puţin trei pahare cu apă. Asta este ceea ce mi-a lipsit. Acum mă simt bine”, a explicat ea o oră mai târziu, în timpul unei conferinţe de presă.
 
Miercuri, în timpul dialogului cu tinerii, pe pupitrul său s-a aflat un pahar cu apă. Ea a glumit pe tema căldurii, în contextul în care temperaturile din Germania au ajuns la 30 de grade, spunând: “când e cald, trebuie să bei mai puţină cafea şi mai multă apă”.
Cancelarul a mai avut o problemă de sănătate în decembrie 2014. Ea a suferit o scădere de tensiune în timpul unui interviu. Înregistrarea a fost întreruptă pentru scurt timp, pentru ca ea să îşi revină. Anturajul său a explicat de asemenea că a fost vorba de deshidratare.
 
La conducerea unei coaliţii fragile, Angela Merkel, la putere din 2005, se va retrage din politică la sfârşitul mandatului său, cel mai târziu în 2021.
loading...

Comments are closed.