Cunoscutul medic Mihai Stratulat a acceptat propunerea PDM de a candida pe circumscripția din sectorul Buiucani

alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,,mihai stratulat, partidul democrat, circumscriptia buiucani, medici pediatri

Medicul neonatolog și lectorul de la universitatea de Medicină și Farmacie “Nicolae Testemițanu”, Mihai Stratulat a anunțat pe pagina sa de Facebook că a acceptat oferta Partidului Democrat din Moldova pentru a candida pe circumscripția numărul 26, din sectorul Buiucani al capitalei.

“Consiliul Politic al PDM a votat astăzi desemnarea mea în calitate de candidat în circumscripția uninominală nr. 26. Este o provocare imensă având în vedere lipsa experienței mele în politică. Am însă, scopuri clare care trebuie și pot fi atinse atât în medicină (domeniul meu de suflet), cât și sectoarele Buiucani si Centru pe care, sper că le voi reprezenta.” scrie medicul pe pagina sa de Facebook. 

Stratulat spune că a decis să accepte propunerea în speranța că oamenii vor alege ambiția și determinarea unui medic care vrea să facă multe lucruri bune, în detrimentul discursurilor apăsate ale oponenților acestuia care fac de obicei demagogie politică. Medicul spune că va informa despre obiectivele sale pe platformele on-line dar și la întâlnirile cu alegătorii pe care promite că le va face foarte des în următoarele două luni.

Acesta spune că a fost deja la Consiliul electoral de Cirumscripție unde a depus actele necesare în vederea înregistrării grupului de inițiativă. De azi seara va începe procedura de colectare a semntăturilor.

Amintim că Mihai Stratulat a devenit cunoscut în mass-media din țara noastră datorită mărturisirii sale în care a spus că medicii din spitalele din țară intenționat pun diagnoze greșite pentru a-i interna în spital și pentru a face bani pe seama lor, tratamentele fiind achitate de Compania Națională de Asigurări în Medicină.

Mai exact, acesta a scris într-o postare pe Facebook că micuții sunt diagnosticați din start cu pneumonie și le sunt administrate antibiotice.

Noutatea a fost pe deplin distribuită de portalurile de știri afiliate opoziției.

Total
0
Shares
Total
0
Share