Curățarea clasei politice promisă de PAS: Noul șef de cabinet al vicespeakerului Mihai Popșoi este fostul ofițer de presă al PLDM!

Curățarea clasei politice promisă de PAS, Noul șef de cabinet al vicespeakerului Mihai Popșoi este fostul ofițer de presă al PLDm, filat maia sandu, pas pldm, blocul acum nastase maia sandu, alianta acum psrm, parlament moldova 2019, 

Fostul purtător de cuvânt al PLDM, Silvia Pojoga, este numită în funcția de șef de cabinet al vicepreședintelui Parlamentului din partea PAS, Mihai Popșoi. Rezultatele despre concursul de angajare au fost anunțate de parlamentar pe pagina sa de Facebook, transmite Deschide.md. 

Totodată, Popșoi și-a numit și un consilier. „Am renunțat la ideea de a-mi angaja secretar/ă, căci din cele aproape 60 de CV-uri recepționate doar 3 au fost pentru poziția respectivă, restul fiind pentru sef/ă de cabinet. Am optat pentru încă un consilier așa cum de fapt este prevăzut de regulament”, a menționat vicespeakerul.

Asta nu e prima numire a unui membru al Partidului Liberal Democrat din Moldova într-o funcție de stat din partea blocului ACUM. Recent, în calitate de Secretar general al Guvernului Sandu a fost numit Andrei Spînu, fostul lider a organizație de tineret PLDM. Probabil acești oameni au intrat în contact cu Maia Sandu pe vremea când și ea făcea parte din acest partid. Însă după ce s-a aflat despre furtul miliardului din BEM și Filat a fost arestat (2015), PLDM a pierdut încrederea cetățenilor, iar Maia Sandu s-a rupt de acest partid și a lansat un nou brand politic – PAS.

Deși PAS a promis curățarea clasei politice din Moldova și promovarea noilor politicieni în funcții publice, vedem că odată cu venirea lor la putere de facto este readus PLDM la guvernare… doar că într-o nouă formă politică, numită blocul ACUM.

maia sandu si vald filat, maia sandu alianta nastase , pas si paltforma da alianta, candidat comun primarie, candidat comun chisinau, alegeri 20 mai

Total
0
Shares
Total
0
Share