De 1 iunie, mii de copii din întreaga țară au fost felicitați de Partidul Politic “ȘOR”

Ziua Internationala a copiilor, Ziua Copiilor la Orhei, Șor, Partidul Șor, Ilan Șor, Shor, Primaria Orhei, Orhei Land

De Ziua Internațională a Copilului, Partidul Politic “ȘOR” a ținut să felicite copiii din mai multe regiuni ale țării. Cei mici au avut parte de distracții de neuitat.

Copiii satului Elizaveta din municipiul Bălți, dar și cei din satele Ghetlova, Noroceni, Hulboaca, Donici, Pocșești și Teleșeu, al raionului Orhei s-au distrat alături de animatori și au primit în dar dulciuri și băuturi răcoritoare.

Primarul comunei Jora de Mijloc, Marina Tauber, a organizat și ea o petrecere de zile mari pentru picii din satele Jora de Jos, Jora de Mijloc, Jora de Sus și Lopatna, atracția principală a evenimentului fiind planetariul și carusela.

În raionul Taraclia, de asemenea a fost organizată o petrecere de zile mari. Dulciuri, clovni, animatori, caruselă și multe alte distracții, au marcat copiii în această zi.

Organizația Teritorială Cahul al Partidului Politic “ȘOR”, au bucurat și ei copiii cu o mega petrecere în scuarul Parcului Central, aici micuții s-au distrat pe trambuline, tobogane și au dansat alături de eroii desenelor animate preferate.

De asemenea, în compania animatorilor, au sărbătorit 1 iunie și copiii municipiului Chișinău, aici petrecerea avut loc în câteva parcuri ale capitalei, evenimentele au adunat mii de copii și părinți.

Partidului Politic “ȘOR” cu regularitate organizează diverse evenimente culturale de anvergură.

Total
0
Shares
Total
0
Share