Economic

De acum poţi opta pentru o Skoda Octavia Combi – pusă pe gaz direct din uzină!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Skoda își completează gama de vehicule ecologice care pot rula inclusiv pe bază de gaz natural comprimat (CNG). Noua Skoda Octavia G-TEC se mândrește cu un motor TSI de 1.5 litri mai puternic, cu 130 de CP, alături de trei rezervoare care pot asigura o autonomie de până la 480 de km!

Noul motor de 1.5 litri de pe Octavia G-TEC dezvoltă 130 de CP, cu 20 PS mai mult decât predecesorul său. Datorită timpului variabil al supapei de admisie, ce funcționează pe baza ciclului Miller, este de asemenea foarte eficient. În modul de rulare cu CNG, emisiile de CO2 sunt reduse și mai mult, cu aproximativ 25% comparativ cu rularea doar pe bază de benzină, alături de un număr mai mic de oxizi de azot și fără emisii de particule. Drept urmare, modelul Skoda Octavia G-TEC respectă standardul EU6d-TEMP, cel mai stringent standard de emisii curente, ceea ce îl face o alternativă ecologică a autovehiculelor care funcționează cu combustibili convenționali.

Gazul natural comprimat (CNG) are un conținut de energie mai mare decât benzina sau motorina. Este mai ieftin și arde mai curat și tăcut. Folosirea biogazului din apele uzate, din producția agricolă sau chiar gazul sintetic în loc de CNG ar putea lăsa o amprentă chiar mai favorabilă în mediul înconjurător. Alte îmbunătățiri se pot face atunci când energia din surse regenerabile este utilizată în producția de gaze. Gazul natural acționează astfel ca o punte între combustibilii fosili și mobilitatea electrică.

Mai mult decât atât, un vehicul care funcționează pe bază de CNG este la fel de rapid și ușor de realimentat ca și o maşină consumatoare de benzină sau motorină.

Mai multe informații pe: autoblog.md

skoda octavia, alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,

loading...

Comments are closed.