Alte știri

De ce Renato Usatîi își șterge unele live-uri? Arde c#ru?!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul fugar, Renato Usatîi și-a șters din nou un live de pe facebook după 15 minute de la publicare, live-ul de ieri noaptea în care l-a numit pe președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, „p#daraz”. Nu este prima dată când Usatîi îi atribuie președintelui Dodon tot felul de porecle și cuvinte licențioase. Totuși transmisiunea video de ieri a fost prima dată când Usatîi a fost atât de dur cu Dodon.

Coincidență sau nu, dar după câteva ore, Usatîi a șters acel video. Iar fapta a atribuit-o hackerilor. Asta chiar dacă Usatîi declara zilele trecute, după ce în presă au apărut conversațiile sale private cu diverși oameni, precum Gorbunțov, membri de partid sau generali ruși, Renato spunea că este imposibil ca cineva să poată să-i spargă conturile.

La fel de interesant este și faptul că anterior când a șters un alt live, în acela Usatîi declara, cităm: „În Transnistria locuiesc niște p#daraji care trebuie lăsați să moară de foame”, citat încheiat.

Este greu de crezut că Renato șterge live-urile în care vorbește necenzurat, pentru că asta ar însemna că ar trebui să le șteargă pe toate. Cel mai probabil, Usatîi a fost contactat în ambele cazuri de persoane influente din anturajul lui Vladimir Putin, ce l-au atenționat că are interzis să-l atace în așa mod pe Dodon, protejatul partidului „Rusia Unită”, al președintelui Putin. La fel de probabil că a fost și în cazul declarațiilor despre Transnistria.

Această ipoteză este foarte aproape de adevăr, dacă este să luăm în calcul că în așa-zisul film bombă, Usatîi nu a spus nimic despre Dodon. Asta ar însemna că primarul de Bălți este tot mai puțin susținut de oamenii influenți din Rusia, după ce și-a demonstrat ineficiența. Nu în zadar tot mai multă lume vorbește despre faptul că Usatîi îl are acum ca și aliat și finanțator în Rusia doar pe hoțul în lege, Caramalac, alias Bulgaru, dar și Veaceslav Platon, care însă este închis la penetenciarul numărul 13 din Chișinău.

I-am scris lui Renato Usatîi, pentru a comenta această situație, dar a refuzat să ne răspundă. De asemenea a refuzat să vorbească cu noi și conducerea Partidului Nostru.

loading...

Write A Comment