Social

De ce visăm persoanele care au încetat din viață. Cum comunică cei din ceruri cu noi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Puțini sunt cei care știu că există o metodă prin care ne putem întâlni cu persoanele dragi decedate. Specialiștii ne explică cum este posibil așa ceva.

Visele adună frânturi de realitate și informații recente cu amintiri foarte vechi, care ne arată foarte multe detalii pe care le-am ignorat. Este foarte dificil să ajungem sa ne interpretăm singuri visele corect, pentru ca ele ne arată lucruri care scapă conştientului.

Cele mai tulburătoare vise sunt acelea în care apar persoane decedate. Potrivit specialiștilor, oamenii care trec în neființă nu încetează să comunice cu noi, şi încearcă astfel să ne aline durerea .Parapsihologii susțin că cei morți, prin aceste detalii, încearcă să ne transmită mesaje  foarte importante despre lucrurile care au rămas neterminate în urma lor sau te pot ajuta în drumul tău în viaţă., conform Antena Stars.

În funcție de circumstanțele visului, există mai multe interpretări. Dacă te încurajează, dacă îți dă un sfat înseamnă că îi accepți dispariția din viața ta. Dacă te ceartă sau te priveşte cu ochii trişti, înseamnă că îți este dor de ea și nu te-ai obișnuit cu gândul că nu mai este în viață. Persoanele dragi, care au trecut în nefiinţă  apar mai des în vise ca în perioada în care erau sănătoase și mai rar sunt visați în perioada când au fost bolnavi.

Cel mai important lucru este să fii atent la indicii, pentru că este un dar pe care trebuie să îl primești cu toată inima. Cel drag încearcă să te facă să vezi ce ai de făcut pe viitor. Potrivit specialiştilor, în momentul morţii simţi o singurătate apăsătoare şi te îndrepţi către o lumină odihnitoare care te aşteaptă la o distanţă mică. Ultimele clipe de viaţă au fost descrise ca o pregătire pentru un drum către nicăieri.

loading...

Comments are closed.