Alte știri

De luni, călătoria în transportul public din capitală va fi posibilă doar cu acoperirea obligatorie a feței

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria municipiului Chișinău informează că vineri, sâmbătă și duminică (01-03 mai, a.c.), transportul public municipal va fi sistat. Măsura este aplicată în scopul prevenirii răspândirii infecției Covid-19 în rândul locuitorilor capitalei.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Totodată, de luni, 04 mai 2020, activitatea troleibuzelor și autobuzelor va fi reluată în regim obișnuit, pe durata întregii zile, cu prezența taxatorilor și achitarea biletului de călătorie.

De asemenea, în vederea reducerii riscului epidemiologic de transmitere a infecției Covid-19, începând cu data de 4 mai 2020, în mijloacele de transport în comun din municipiul Chișinău devine obligatorie acoperirea feței (nas, gură) cu mască, inclusiv măști improvizate sau alte materiale de protecție de unică folosință sau reutilizabile (fulare, eșarfe sau alte articole vestimentare).

Nerespectarea prevederilor/măsurilor stabilite de Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, constituie pericol pentru sănătatea publică și va servi drept temei de tragere la răspundere contravențională și/sau penală a persoanelor vinovate.

Citește și: Alte două focare de COVID-19 în spitalele de țară: Detalii oficiale de la Ministerul Sănătății

loading...

Comments are closed.