De sâmbătă până luni, traficul rutier va fi suspendat în zona PMAN

 

În perioada 12 mai 2023, ora 21:00 – 15 mai 2023, ora 08:00, autoritățile municipale din Chișinău au anunțat că traficul rutier va fi suspendat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul cuprins de strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și strada A. Pușkin, Piața Marii Adunări Naționale. Această măsură a fost luată pentru a facilita organizarea și desfășurarea unei importante întruniri social-culturale dedicate Zilei Europei și difuzării transmisiunii Eurovision 2023, evenimente organizate de Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova.

În timpul perioadei menționate, transportul public, inclusiv troleibuzele, autobuzele și microbuzele, care tranzitează Piața Marii Adunări Naționale, va fi redirecționat pe străzile adiacente pentru a asigura continuitatea serviciilor de transport în zonă.

Primăria Municipiului Chișinău își cere scuze față de cetățenii orașului pentru orice inconveniențe cauzate de această măsură temporară și îi îndeamnă pe șoferi să evite zona Piața Marii Adunări Naționale în perioada menționată, pentru a preveni apariția de blocaje și aglomerație în trafic. Autoritățile au luat toate măsurile necesare pentru a asigura informarea și ghidarea corespunzătoare a participanților la trafic în această perioadă.

Organizatorii evenimentului Zilei Europei și Eurovision 2023 speră ca această întrunire culturală de amploare să aducă bucurie și să contribuie la consolidarea relațiilor dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană, promovând diversitatea și valorile culturale europene.

Total
0
Shares
Total
0
Share