Alte știri

FOTO // De astăzi își începe activitatea Departamentul COVID-19, din cadrul SCM ,,Sfânta Treime”

Pinterest LinkedIn Tumblr

De astăzi este activat Departamentul COVID–19, din cadrul SCM ,,Sfânta Treime”, cu o capacitate de 200 de paturi, inclusiv, o secţie de reanimare și terapie intensivă cu 16 locuri, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Municipalitatea a amenajat secţiile specializate şi intrarea din str. Alecu Russo, sectorul Rîşcani.

Pentru prima dată în municipiul Chişinău, dar şi Republica Moldova, bolnavii cu coronavirus vor fi internaţi în cele 7 secţii de profil, în funcţie de comorbidităţi.

Secţiile în care vor fi internaţi pacienţii infectaţi cu noul tip de virus sunt bine dotate, renovate recent şi dispun de un sistem de oxigenare, care este vital pentru acest tip de bolnavi.
Spitalul rămâne unul cu multe profiluri şi urmează să acorde asistenţă medicală de urgenţă şi chirurgicală pentru toţi locuitorii municipiului Chişinău şi suburbiile oraşului.

Instituţia medicală este divizată în două blocuri separate – Covid şi non-Covid, astfel, atât pacienţii, cât şi lucrătorii medicali nu vor contacta între ei.

,,Sfânta Treime” este instituţia medicală din Republica Moldova, care corespunde tuturor standardelor pentru acordarea ajutorului medical în acest sens.

Citește și: La Botanica vor fi executate deconectări planificate de apă caldă

loading...

Comments are closed.