Politic

DECLARAȚIE // Maia Sandu nu-l va înainta pe Andrei Năstase la funcția de premier

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maia Sandu nu-l va desemna niciodată pe Andrei Năstase în funcția de prim-ministru, susține Igor Dodon. Președintele PSRM a declarat, la o emisiune televizată, că Sandu deliberat și-a distrus politic toți partenerii săi de pe dreapta, informează Primul.md

Eu cred că niciodată Maia Sandu nu-l va înainta pe Andrei Năstase (la funcția de premier-n.r.). Ea nu întâmplător, politic, a făcut tot posibilul să distrugă concurenții de pe dreapta, pentru a da șanse acum cuiva să se ridice. Aici este vina și a lui Andrei Năstase”, a spus Dodon.

Președintele PSRM a menționat că dacă totuși Năstase va fi propus în calitate de premier, atunci el trebuie să prezinte programul, echipa, să discute cu fracțiunile parlamentare și să solicite votul deputaților în Parlament.

Totuși, Dodon a reiterat, în cadrul emisiunii, că Mariana Durleșeteanu rămâne candidatul la funcția de premier propus de majoritatea formalizată din 54 de deputați.

Citește și: Igor Dodon: Eu sunt pentru Republica Moldova. Țara nu trebuie să se culce sau se așeze în genunchi față de nimeni

 

loading...

Comments are closed.