Declarație: “Năstase a luat 200 000 EURO de la un angajat al Serviciului Vamal. Există video”

Andrei Năstase, Năstase coruptie, Platforma DA, Năstase 200 mii euro, Nastase lua bani de la vama, acuzatii grave la adresa lui Nastase, ACUM, blocul ACUM, Nastase MAI, MAI, Ministerul de Interne

Eugen Luchianiuc a scris pe blogul său că ar exista imagini video compromițătoare cu Andrei Năstase. Mai exact, imagini video care au surprins momentul în care șeful Platformei DA a luat 200 000 EURO de la un angajat al Serviciului Vamal.

Din cauza că la MAI Năstase nu avea încredere, mergea personal de fiecare dată pe a lua “dijmele”.

“La Ministerul Afacerilor Interne, Năstase a reușit să facă o performanță care nu cred că poate fi întrecută de cineva. Nu doar și-a acaparat schemele dar s-a comportat ca un „bâdlan” tipic moldovenesc. El, din lipsă de încredere, mergea și lua singur dijma cea mai importantă.

Primul video care există și riscă să fie expus în public este acela în care exMinistrul de Interne a luat de la cineva suma de 200 de mii de euro. Oamenii zic că acel cineva e un șefuț de la vamă. Sper să vedem video.” a scris Luchianiuc.

Și președintele țării, Igor Dodon, l-a acuzat pe Năstase că în perioada când era ministru al Afacerilor de Interne a preluat mai multe scheme de corupție și că ar exista în acest sens și mai multe probe video.

Năstase a declarat că-l va acționa în judecată pe Dodon, dar și pe restul care vor scrie lucruri negative despre el.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share