Declarație: Regimul Sandu-PAS continuă abuzurile împotriva Marinei Tauber și echipei Partidului „ȘOR”

 

Deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, se va afla în arest la domiciliu încă 20 de zile. Decizia a fost luată joi, 29 iunie, de Judecătoria Chișinău, sectorul Buiucani, în ciuda argumentelor și dovezilor invocate de avocați că pedeapsa aplicată politicianului este nejustificată. Marina Tauber a declarat, după ședința de judecată, că este dezamăgită de verdictul judecătorilor și că va lupta în continuare pentru dreptate.

„Cu siguranță, este exercitată foarte multă presiune asupra procurorilor și judecătorilor pe acest caz. Nu mă miră faptul că a fost luată această decizie, deoarece deja de un an nu se face dreptate în cazul Partidului politic „ȘOR” și în cazul meu. Eu nu îmi recunosc vina și voi lupta împreună cu echipa noastră de avocați pentru a demonstra nevinovăția noastră. Suntem victime ale unei lupte politice împotriva mea, a lui Ilan Șor și a altor colegi”, a menționat Marina Tauber.

Politicianul și-a exprimat încrederea că politicienii, demnitarii și procurorii care participă la abuzurile orchestrate de către regimul Sandu-PAS împotriva întregii echipe a lui Ilan Șor vor răspunde în fața legii.

„Nicăieri în lume nu au fost arestați peste 50 de lideri ai opoziției politice, nicăieri în lume nu a existat atâta presiune asupra unui președinte de partid din opoziție. Este inadmisibil felul în care s-a comportat cu noi actuala guvernare. Vă asigur, toți cei care au fost implicați în abuzurile împotriva noastră: ne-au privat de libertate, nu ne-au permis, mult timp, să fim alături de alegătorii noștri, au declarat neconstituțional Partidul „ȘOR” vor răspunde în fața legii! Vom depune eforturi ca justiția să triumfe, sa fie făcută lumină în cazul nostru. Atunci toată lumea va vedea fața adevărată a regimului Sandu-PAS. Abia atunci Moldova va fi liberă, iar noi vom reuși să construim o societate democratică”, a subliniat Marina Tauber.

Tauber a mai precizat că, în ciuda presiunilor exercitate de regimul antipopular Sandu-PAS, echipa lui Ilan Șor se bucură de tot mai multă popularitate printre moldoveni și reprezintă, în continuare, un adversar invincibil pentru guvernare.

„Maia Sandu și partidul PAS se tem de noi, pentru că ratingul Partidului nostru este în creștere, chiar dacă, din păcate, a fost declarat neconstituțional. Asta nu ne împiedică însă să ne pregătim intensiv de campania electorală din toamnă și continuăm lupta cu regimul PAS. Vom continua proiectele noastre sociale și de infrastructură, însă în cadrul Blocului politic „Ș.O.R.”, iar abuzurile din parte guvernării nu vor zădărnici planurile noastre. Vom îndeplini tot ceea ce am promis oamenilor, așa cum am făcut până în prezent. Ne mândrim cu inițiativele lui Ilan Șor. Acum suntem și mai uniți, de aceea vom câștiga alegerile locale, prezidențiale și generale. Nedreptatea ne întărește, dar nu ne împiedică realizarea planurilor noastre”, a precizat Marina Tauber.

În ultimul an, deputatul Marina Tauber a fost persecutată constant de regimul Sandu-PAS. În această perioadă, ea a fost lipsită de imunitate parlamentară, reținută și arestată de mai multe ori, pe motive neîntemeiate.

„De un an sunt în situația în care sunt privată de toate drepturile mele de cetățean. Întreaga mea viață a fost lipsită de normalitate atât personal, cât și profesional. Nu pot participa la proteste, alături de echipa noastră, am fost lipsită de dreptul de a participa în turul II al alegerilor din Găgăuzia, nu pot să-mi exercit activitatea mea de politician și deputat. Niciodată nu am încălcat legea și nici măsurile preventive. Am fost mereu prezentă la ședințele de judecată, la Procuratură”, a concluzionat Marina Tauber.

Comunicat de presă

Total
0
Shares
Total
0
Share