Politic

DECLARAȚIE // Singurul deputat care a avut curajul să plece singur de la PDM-ul lui Plahotniuc, a primit 15 ani de închisoare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Acțiunile lui Andrian Candu, prin care mimează grijile față de soarta deputatului Ștefan Gațcan, provoacă un dezgust amar, spune deputatul PSRM Vlad Batrîncea, transmite Telegraph.md, cu referire la NTV.

Socialistul a făcut o retrospectivă a foștilor parteneri ai PDM, în perioada când formațiunea era condusă de către Vlad Plahotniuc. Deputatul a explicat că atât PLDM, cât și PL, dar și PCRM au fost distruse de pe urma acestui parteneriat.

Mai mult, Batrîncea a amintit și despre faptul că în perioada lui Plahotniuc un singur deputat PD a avut curajul să părăsească formațiunea, iar drept urmare a ajuns în închisoare.

“De la PD a plecat un singur deputat, în independenți – dl Bolboceanu. În acel moment, în acea conjunctură din Parlament el nu influența asupra raporturilor aritmetice. El a primit 15 ani de pușcărie și nimeni din presă, din societate nu l-a apărat pe Bolboceanu, care a decis să plece din PD”, a spus Batrîncea.

Amintim că fostul deputat Iurie Bolboceanu a fost condamnat de Judecătoria Chișinău la 14 ani de închisoare pentru trădare de patrie. Bolboceanu a fost eliberat în vara anului trecut, după ce Vlad Plahotniuc a plecat din țară.

Citește și: VIDEO // Igor Dodon a venit cu o averizare pentru Candu și Șor

loading...

Comments are closed.