DECLARAȚIE // Susținătorii lui Plahotniuc încep să rupă rândurile PDM

Un grup de primari și consilieri raionali ai PDM au decis să părăsească partidul din care făceau parte și să își ofere susținerea grupului parlamentar Pro Moldova, informează Telegraph.md

Câțiva primari și consilieri din raionul Căușeni au făcut publică o declarație prin care anunță că părăsesc Partidul Democrat, deoarece sunt nemulțumiți de situația actuală din partid și de acțiunile netransparente ale acestuia.

“Zi de zi, însă, constatăm că actuala conducere a formațiunii nici nu are de gând se schimbe ceva, îi este confortabil în starea de amorțeală în care a intrat, o amorțeală care dăunează grav sănătății țării și a partidului. Oamenii care ne-au votat, noi cei care am crezut în forța Partidului Democrat de a continua faptele bune pentru Moldova, suntem dezamăgiți.”, a scris într-o postare pe rețelele de socializare Vadim Lesnic, consilier din partea PDM.

De asemenea, grupul și-a făcut publică susținerea pentru grupul Parlamentar nou format, Pro Moldova, din care fac parte deputații Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari,  Eleonora Graur, Grigore Repeșciuc și Corneliu Padnevici.

Într-o postare pe Facebook, Sergiu Sârbu a ținut să le mulțumească colegilor săi pentru susținerea acordată.

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Citește și: Andrian Candu: Plahotniuc nu va avea nici o influență asupra grupului parlamentar „ProMoldova”

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share