Alte știri

DECLARAȚIE // Țara nu va mai fi îngenunchiată de Mafie, iar hoții de miliarde vor ajunge la pușcărie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputații socialiști declară la unison că după ce partidele Maiei Sandu și al lui Andrei Năstase au fost atrase în capcana lui Candu, doar PSRM și șeful statului au rămas să apare țara de dorința mafiei să revină, transmite Telegraph.md, cu referire la Moldova24.info

„Alături de popor, noi vom rezista atacului isteric al oligarhilor și vom învinge! Țara nu va mai fi îngenunchiată de Mafie, iar hoții de miliarde vor ajunge la pușcărie”, scrie pe pagina sa de Facebook deputatul PSRM, Petru Burduja.

Potrivit socialistului, Vasile Bolea, „campania partidului oligarhic ”Vând Moldova”, lansată împotriva președintelui Igor Dodon pe banii din miliardul furat, arată un singur lucru: doar Igor Dodon și PSRM au rămas să apere țara de oligarhii care doresc să o captureze din nou”.

„Ați văzut astfel de acțiuni isterice ale mafiei împotriva Maiei Sandu ori a lui Andrei Năstase? Nu. Ținta tuturor atacurilor sponsorizate de mafie este Igor Dodon și PSRM. Cetățenii văd că în Moldova se evidențiază tot mai mult lupta între două forțe: forțele întunericului, reprezentate de instrumentele oligarhice, și forțele luminii – Igor Dodon și socialiștii. Lumina, adică binele, câștigă mereu! Pentru că alături de noi este poporul și Dumnezeu. Cu voia Domnului vom învinge”, mai scrie parlamentarul pe pagina sa de socializare.

Citește și: Chicu despre Maia Sandu, fracțiuna căreia nici astăzi nu s-a prezentat în plen: „Țâfna Maiei depășește orice limită”

loading...

Comments are closed.