Externe

Declarație: Washingtonul încearcă să influențeze rezultatele alegerilor prezidențiale din 2018 în Rusia! Prin ce metode

Pinterest LinkedIn Tumblr

Adjunctul ministrului rus de externe Serghei Riabkov e citat de agențiile ruse de știri cu declarația că Washingtonul ar încerca să influențele rezultatele alegerilor prezidențiale programate în martie în Rusia, prin impunerea unei noi runde de sancțiuni, urmare a două raporate referitoare la presupusul amestec rusesc în alegerile prezidențiale americane din 2016.

Riabkov pretinde că numarul celor de pe lista de sancțiuni americane va fi mărit. Ministrul adjunct de externe de la Moscova a declarat angenției de stat Tass că prin întărirea sancțiunilor, Washingtonul ar încerca să infleunțeze rezultatul alegerilor prezidentuiale din Rusia, din 18 martie.

Agenția Reuters scrie că se așteaptă ca alegerile sa fie cîștigate fără nici un fel de probleme de actualul președinte Vladimir Putin, și că noile sancțiuni americane ar putea interzice cumpărarea de bonduri ale trezoriei ruse.

Statele Unite și Uniunea Europeană au impus sancțiuni Rusiei pentru anexarea Crimeii in 2014 și pentru rolul pe care îl joacă în estul Ucrainei, unde îi sprijină pe separatiști.

loading...

Comments are closed.