Externe

Declaraţii curajoase ale premierului Ungariei: ”UE FINANŢEAZĂ ATACURILE LA GUVERNUL DIN ROMÂNIA!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Premierului ungar Viktor Orban, a făcut declarații explozive la Congresul partidului de guvernământ FIDESZ de la Budapesta, unde a fost reales președinte.

Conform politicianului ungur, UE face jocuri murdare împotriva unor guvernări din Europa centrală și de Est, inclusiv România, practici care trebuie să înceteze.

Şeful guvernului de la Budapesta a spus că trebuie ajuns la un acord între cele două părţi ale Europei, dar pentru asta există condiţii clare:

Vestul trebuie să accepte  “că avem dreptul să ne organizăm viaţa în conformitate cu legile libertăţii creştine, şi trebuie să înceteze cu atacurile deschise lansate la adresa statelor noastre şi guvernelor noastre”.

“Nu mai suntem dispuşi să finanţăm din bani europeni puzderia de organizaţii de tip Soros, care se dau drept organizaţii neguvernamentale şi care arată ostilitate faţă de noi”, a mai spus el, solicitându-le acestora să părăsească Europa Centrală.

Politicianul ungar a mai spus că trebuie încetate şi acţiunile ascunse îndreptate împotriva guvernelor din Europa Centrală, că nu pot ei să aducă la putere partidele politice preferate prin astfel
de mijloace.

Bugetul UE nu este conceput pentru a finanţa grupările, mass-media şi imigranţii care servesc scopurile acestora, şi nici să pregătească organizatori de proteste şi activişti, a subliniat  premierul Ungariei.

Ca exemplu, Orbán a menţionat că aceştia se fac responsabili atât de instabilitatea politica internă din Macedonia, cât şi de “problemele de guvernare” din România. 

Stânga internaţională, reţelele liberale de la Washington şi de la Bruxelles, incorporate în politica internaţională, reprezintă cel mai mare pericol asupra vieţii liniştite a Europei Centrale, “trebuie să ne confruntăm cu trucuri politice şi zeci de reţele de fake news” a mai spus  primul ministru maghiar, preluat de publicaţia hirado.hu.

loading...

Comments are closed.