Deja e mai bine? Andrei Năstase şi-a cumpărat o maşină nouă, de 41 750 de euro

Andrei Nastase, PPDA, Platforma DA, Nastase si-a procurat un nou automobil, ACUM, primaria chisinau

Andrei Năstase şi-a cumpărat o maşină nouă, de 41 750 de euro. Informaţia apare în ultima declaraţie de avere depusă de acesta, atunci când a devenit ministru de Interne. Candidatul la funcţia de primar al Capitalie a confirmat achiziţia, însă spune că automobilul a fost cumpărat de familia sa, informează Publika.md.

În ultima declaraţie de avere a lui Andrei Năstase apare un Volvo XC90, din 2018. L-am întrebat pe Andrei Năstase când a cumpărat automobilul, însă acesta s-a cam încurcat în declaraţii.

“Cred că am cumpărat-o la începutul anului, de fapt, a cumpărat-o familia mea, care se află în Germania. Nu o folosesc aici”, a spus candidatul la funcţia de primar al Capitalei, Andrei Năstase.

Totuşi, noua achiţie pare să fi fost tăinuită de Andrei Năstase în altă declaraţie de avere, făcută la începutul aprilie, când a devenit deputat. Atunci, automobilul nu se regăsea în lista proprietăţilor sale.

Menţionăm că, până a deveni deputat şi, ulterior, ministru, singurul venit al familiei Năstase, timp de doi ani, a fost salariul soţiei şi indemnizaţiile pentru copii. Mai mult, anterior, Andrei Năstase a menţionat că salariul de deputat şi se pare prea mic, deoarece nu acoperă cheltuielile. 

“Natalia Morari: Vă ajunge salariul de deputat pentru viaţa dvs.?
Năstase: Nu cred. Nu cred că ajunge. Nu cred că este un salariu, cum să spun eu, care ți-ar acoperi toate cheltuielile”, a menţionat Năstase.

În aceste condiţii, l-am întrebat pe Andrei Năstase cum i-a reuşit să cumpere noul automobil.

“Sunt sigur că dumneavoastră nu aţi uitat că eu am fost un avocat, unii zic de succes”, a spus Andrei Năstase.

Potrivit declaraţiei de avere, Andrei Năstase şi familia sa are în proprietate opt terenuri, 11 imobile şi două automobile.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share