Delegația Partidului ”Renaștere” participă la Forumul Economic Internațional al statelor membre CSI de la Moscova

O delegație a Partidului ”Renaștere”, formată din conducerea partidului și consilieri locali de toate nivelurile, participă astăzi la Forumul Economic Internațional al statelor membre CSI de la Moscova.

”Forumul, care se desfășoară de 15 ani, este o platformă prestigioasă de discuții unde se analizează principalele probleme ale interacțiunii dintre business și stat, ținând cont de condițiile moderne de dezvoltare a economiei globale și regionale.

Pentru consilierii locali, participarea la forum este o experiență utilă de comunicare cu colegii din alte țări. Ei vor aborda teme importante, precum proiectele de cooperare internațională, măsurile de sprijinire a afacerilor și eliminarea barierelor comerciale la furnizarea de produse către țările CSI, UEE și OSC.

Delegația ”Renaștere” are preconizate întâlniri oficiale cu colegii din Rusia și țările CSI. Ei sunt orientați spre o muncă productivă și speră la obținerea unor rezultate concrete”, a informat formațiunea prin intermediul unui comunicat de presă.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share