Politic

DEMONSTRAT! Soția liderului separatist de la Tiraspol deține cetățenia României

Pinterest LinkedIn Tumblr

Svetlana Crasnoselscaia, soția lui Vadim Crasnoselschi, așa-numitul Președinte al Transnistriei (Republica Moldovenească Nistreană, separatistă și nerecunoscută de nimeni), deține cetățenia României.

Și asta în condițiile în care, conform propandei de la Tiraspol, România a fost și este principalul dușman al așa-numitei Republici Nistriene. La fel, propaganda separatistă îi prezenta pe români ca și vinovați de izbucnirea războiului de pe Nistru, în realitate un război moldo-rus.

Despre cetățenia românească a soției lui Vadim Crasnoselschi a scris liderul organizației unioniste ODIP, Vlad Bilețchi.

„Dumneaei are cetățenie Română și a depus jurământ de credință patriei – România.

Concluzii:
1. În timp ce pro-rușii se zbat cu spume la gură pentru „independența Transnistriei” și lupta pentru „eliberarea de sub români” – liderii își fac cetățenie și acte românești. Trăiesc bine și europenește.
Benevol și nesiliți de nimeni se bagă sub cei de „sub jugul” cărora cică vor să iasă. 😁

2. România este rea și criticată doar pentru proștii care cred și le urmează propaganda, în rest – fiecare trage ce poate și pupă drapelul României și depune jurământ de credință patriei.”, a scris Bilețchi pe Facebook.

Telegraph.md amintește că Vadim Crasnoselschi a devenit președinte al așa-numitului stat din stâmga Nistrului în iarna anului 2016.

Citește și: PSRM cere reducerea salariilor deputaților. Proiectul de lege a fost înregistrat astăzi în Parlament

loading...

Comments are closed.