Alte știri

Deputat: ”Blocului Comuniștilor și Socialiștilor va efectua un control parlamentar strict asupra acțiunilor guvernării PAS”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va promova și va susține în Parlament toate proiectele de lege care vor avea menirea să schimbe spre bine viața cetățenilor și va bloca toate inițiativele care vor atenta la statul de drept și la bunăstarea socială a populației. Declarația a fost făcută de socialistul Grigore Novac, în cadrul unei emisiuni la Radio Moldova, informează Primul.md

”Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, chiar dacă va fi în opoziție, va fi destul de vocal și ne vom focusa exclusiv pe tot ce face guvernarea. Declar cu toată responsabilitatea că, noi, cei din opoziție, vom fi o opoziție constructivă. Dacă din partea guvernării vor veni proiecte de lege în beneficiul cetățenilor, majorări de salarii, pensii, burse, proiecte sociale etc, evident că aceste inițiative le vom susține. Dacă vor veni proiecte de lege în detrimentul intereselor cetățenilor, evident că ne vom opune vehement și vom utiliza toate instrumentele legale care vor bloca aceste inițiative deocheate care vin să deturneze statul de drept, orientarea socială și interesele cetățenilor”, a spus Novac.

Socialistul a reiterat că fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor va efectua un control parlamentar strict asupra acțiunilor guvernării PAS.

Potrivit lui Novac, dacă deputații PAS vor împiedica invitarea la raport a miniștrilor, atunci opoziția va înainta moțiunile simple și de cenzură. Socialistul a remarcat că blocul are suficiente voturi pentru depunerea acestora în Parlament.

Citește și: Avertismentul unui deputat socialist: PAS intenționează să majoreze vârsta de pensionare

loading...

Comments are closed.